Detailed Notes on booking κυπαρισσια
Detailed Notes on booking κυπαρισσια
Blog Article
Όλα ξεκινούν με μια κράτηση Ο μόνος τρόπος για να γράψετε σχόλιο είναι να κάνετε πρώτα μια κράτηση.
Οι χώροι στα Δωμάτια έχουν διακοσμηθεί και επιπλωθεί με καλόγουστα στοιχεία, ώστε να εμπνέουν άνεση και να προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αποπνέουν ζεστασιά. Το ξύλο ενώνει τις ζεστές αποχρώσεις του με τα χρώματα της φύσης και τα καλόγουστα χρώματα της διακόσμησης.
Αρχή παραθύρου διαλόγου Επαληθευμένα σχόλια από αληθινούς επισκέπτες.
Ο Κήπος είναι όμορφα σχεδιασμένος ώστε να αναδεικνύει τα χρώματα του και να εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον της Κυπαρισσίας. Η διαμονή στα Δωμάτια Κοτσώρης, είναι η ιδανική πρόταση ξεκούρασης και ανανέωσης, μακριά από το άγχος και το θόρυβο της πόλης.
Αναζητώντας τις ρίζες, βρίσκουμε τις πρώτες αναφορές για την Κυπαρισσία στους στίχους του Ομήρου.
Μπορείτε να απολαύσετε γεύματα στο παραδοσιακό εστιατόριο και να θαυμάσετε την καταπληκτική θέα στη θάλασσα από τα δωμάτιά σας more info σ'αυτό το ρομαντικό ξενοδοχείο.
Ακολουθεί το ταξίδι Οι επισκέπτες μένουν στο κατάλυμα και ελέγχουν πόσο ήσυχο είναι το δωμάτιο, πόσο φιλικό είναι το προσωπικό κ.α.
επεξεργασία κώδικα]
Κυπαρίσσι: Το ανεπιτήδευτο παραθαλάσσιο στολίδι της Λακωνίας
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου
Σήμερα, από το κάστρο σώζονται σε σχετικά καλή κατάσταση τα τείχη, ο πύργος της ανατολικής πλευράς, γνωστός και ως Πύργος του Ιουστινιανού, και κάποιες πολεμίστρες. Η πρόσβαση είναι εύκολη: ασφαλτοστρωμένος δρόμος σε φέρνει απευθείας στην πύλη του κάστρου.
Πολλοί από τους πελάτες μας έρχονται συχνά και ο κύριος λόγος είναι η άριστη φιλοξενία μας και η καθαρή παραλία που διαθέτουμε. Σας περιμένουμε λοιπόν να μας γνωρίσετε και από κοντά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε επιπλέον θελήσετε να ρωτήσετε για την φιλοξενία μας.
Δείτε περισσότερα διαμονή σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κυπαρισσία > > >
Ακόμη ο μεγάλος ταξιδευτής και γεωγράφος της αρχαιότητας Παυσανίας πέρασε από τον Κυπαρισσίεντα και έκανε αναφορές, μεταξύ άλλων και στη Διονυσιάδα πηγή (σημερινό Αη Λαγούδη), στην παραλία της πόλης. Ιστορία[Επεξεργασία